Citikliniken Vaccination

Ta hand om dig!


Citikliniken
Norrtälje Centrum
020 - 118 118

På uppdrag av Region Stockholm

Välkommen till Citikliniken Vaccination

Vi gör alla typer av vaccineringar, Covid-19, influensa, TBE (fästing) m.m. samt rådgivning och vaccinationer inför utlandsresa.

Vår mottagning

Vi ger rådgivning inom resemedicin och utför alla typer av vaccinationer för vuxna och barn snabbt och enkelt. Vi tar även emot dig som är allergisk, gravid eller vill vaccinera ditt spädbarn. På mottagningen utför vi många olika typer av vaccinationer med rådgivning. Under säsonger när vi vaccinerar t.ex mot TBE och influensa har vi dropin vissa dagar.

Informera dig!

Infektionsläget i världen förändras ständigt, även i Sverige, och vacccinationsreglerna varierar i olika länder så råd om sjukdomar och vaccinationer inför din utlandsresa och även här hemma är färskvara. Kontakta därför en vaccinationsmottagning eller vårdcentral minst 4-6 veckor före din avresa till ett land utanför västra Europa.

Vill du helst göra allt på nätet?

På nätet 1177 kan du lista om dig, beställa tid, läsa din journal eller recept eller förlänga ditt recept och så mycket mer. Du kan också skicka oss ett meddelande. Allt du behöver göra är att lista dig hos oss och alla digitala tjänster öppnas upp för dig.

Smidigast är att logga in med ditt BankID men det fungerar också på andra sätt.

Logga gärna in och prova de digitala tjänsterna.

Logga in på 1177

Ring oss!

Om du inte känner dig bekväm med vårdtjänster över nätet så kan du självklart bara ringa oss.

Vi har återuppringning om det är hög belastning hos oss, vilket det ofta är tidigt på dagen.

Om du är listad hos så går allt mycket smidigare.

Tel: 0176 - 190 20