Arbeta HOS Oss

Vi har en livsviktig uppgift


Citikliniken
Norrtälje Centrum
020 - 118 118

På uppdrag av Region Stockholm

Är du intresserad av vård och vill arbeta hos oss?

Till oss kommer man om man är intresserad av en dynamisk miljö. Vi har höga krav på självständighet och ansvarstagande och att man bidrar till teamets fulla kompetens. Vård och omsorg är ett händelserikt område och kräver förutom yrkeskompetens, flexibilitet, respekt och lyhördhet. Har du detta är du välkommen till oss.

Vi är alltid intresserade av duktiga medarbetare inom primärvården. Vi arbetar i Norrtälje Kommun. Om du är intresserad av att arbeta hos oss så skicka gärna en intresseanmälan till oss där du beskriver dina arbetslivserfarenheter, formell kompetens och varför just du passar hos oss. Hos Citikliniken gäller Tillgänglig Trygghet. Med Tillgänglig menar vi att det ska vara lätt att nå oss och att den som behöver oss möts av rätt kompetens. Med Trygghet menar vi att de som erhåller vård av oss ska känna förtroende för oss och vår kompetens.

Tjänster

Eftersom vi är ett företag som expanderar och gillar att utvecklas tar vi emot alla ansökningar löpande inom vård såsom läkare, sjuksköterskor, undersköterskor. Tveka inte att höra av dig om du tror att det kan finnas en roll för dig.

Anställningsformer

Vi söker personal som kan arbeta deltid eller heltid under vardagar

Vi har höga krav

Vi sätter höga krav på vår personal och framförallt lämplighet för tjänsten oavsett andra kvalifikationer. Med lämplighet menar vi att du har ett salutogent förhållningsätt till den som är i behov av vård, är samarbetsvillig, kan arbeta i team och kunna ta ansvar för dina åtagande.

Ansvarstagande

Ett ansvarsfullt sätt innebär inte bara att göra åtaganden enligt arbetsbeskrivningar och rutiner. I nya situationer är ett moget förhållningssätt med omdöme avgörande i alla vårdsituationer med prioriteringar där förändringar i t.ex. kundens eller patients  behov förändras och även  kan komma plötsligt.

Teamarbete

Vi fäster stor vikt vid att man kan arbeta i små team med olika kompetenser med respekt för varandra där teamet går före personliga tyckande och preferenser.

Kvalifikationer och Krav

Beroende på tjänst så finns naturligtvis formella krav styrda av regelverk. Inte desto mindre är reell kompetens inom yrkesgebiten viktig. Vi förväntar oss att du har god samarbetsförmåga, har ett flexibelt förhållningssätt och är lyhörd.

Dina personliga egenskaper

Dina personliga egenskaper är helt avgörande för att få anställning hos Citikliniken. Du ska utan större ansträngning kunna ta till dig vårt arbetssätt och värdegrund.

Språkkunskaper

Du måste ha goda kunskaper i det svenska språket för att kunna kommunicera med patienterna och förstå olika regelverk.