Filler Behandling

Citikliniken Estetisk Medicin

Citikliniken är inte bunden eller ekonomiskt lierat med något varumärke inom estetisk medicin. Däremot är vi noga med att välja produkter på marknaden med hög kvalitet och som också efterfrågas av våra kunder. Sådan presenteras nedan.

Juvéderm® säljs över hela världen och används i ett 50 tal länder sedan år 2000 och är en av de bästa som finns till våra kunder i kombination av säkerhet och hållbart resultat. Det finns inte rapporterade några bestående biverkningar.

Hur går behandlingen till? Juvéderm® injiceras under huden för att ”lyfta” upp vecket eller rynkan. En Juvéderm® behandlingen är enkel och görs snabbt. Effekten är omedelbar. Juvéderm® injiceras under ärret, vecket eller rynkan, tillför volym och lyfter upp dessa eller skulpterar ansikte. De korrigerade behandlingsområdena får omedelbart ett synbart resultat.Behandlingen tar cirka: 15 minuter, beroende på vad som ska behandlas. Total behandlingstidmed konsultation och information om Juvéderm® beräknas till ca 30-45 min.

Vi erbjuder en mängd av olika fillerbehandlingar och du kan enkelt boka här eller se våra priser genom att klicka nedan knapp.

Boka tid och PriserCitikliniken Estetisk Medicin

Hos Citikliniken arbetar endast legitimerad och erfaren personal med estetisk medicin.

Faktaruta - Fillers

Citikliniken Academy

Fillers (Hyaluronsyrafiller) används för att fylla ut, återfukta och öka volymen i olika områden av ansiktet.

(Informationstexten nedan är hämtad från Medibas)

Hyaluronsyra är en utfyllande gel som sprutas in i huden för att behandla rynkor ge fylligare läppar och forma kindben och haka.

Ämnet är ett sockerkomplex som bland annat produceras i hud och brosk hos djur och människor. I huden fyller det tomrummet mellan ett nätverk av små kollagen- och elastintrådar. Allt detta räknas som bindvävnad. Hyaluronsyra spelar en viktig roll för hudens vattenbindande förmåga och gör huden stramare och fastare. Hyaluronsyra framställs av tuppkammar, växter och bakterier. Eftersom hyaluronsyra har samma form i alla djur är allergiska reaktioner mycket sällsynta. Därför kräver den (icke-animaliska) hyaluronsyra som används i fillers inget förhandstest. Ämnet har också använts för att ”smörja” lederna hos patienter med ledinflammation (artrit).

Vissa hudfyllnadsämnen har permanent effekt, medan andra har en övergående effekt. Vävnadsfillers sprutas in i huden för att jämna ut linjer i ansiktet, markera mungiporna och fylla ut hålrum i kind och haka.